Masal_erva_1221 7+4 hamileyim sabahları uyanır uyanmaz sarı kusuyorum ama ağzımdan burnumdan geliyor çok kötü bi durum acaba bunu yaşayanlar ne zaman bitecek bide cinsiyetle alakası var mı
Deletedmom83940 Masal_erva_1221 miden aç kaldığı için safra kusuyorsun uyandığın zaman baş ucunda kraker leblebi falan olsu at ağzına bastırsın
Bet7408 Masal_erva_1221 cinsiyetle alakalı değil canım ama çok zor biliyorum allah yardımcın olsun kusmaktan boğazım aşınmıştı hele o boğazı yakması mideni kötü etmesi çok zor seni en iyi ben anlarım 16. Haftada bitti benim inşallah seninde bir an önce biter canım merak etme hepsi geçecek ama
Merve201119 Masal_erva_1221 sarı kusma dediğiniz saframı o genelde sabah aç karnına istifra ettiğinizde mideniz bos olduğundan gelir safra cinsiyete hiçbir ilgisi yok buarada kurmanın sabahları uyanınca krater bulundurun yanınızda belki bastırır yada dayanamicak gibiyseniz doktorunuzla görüşün bulanti ilaci yazsin
derinnguney Masal_erva_1221 Doktordan ilaç isteseniz, benimde hamileliğin başında öyleydi sonra ilaç almaya başladım 4. Ayda falan da normale dönüyor çoğunlukla
Masal_erva_1221 Bet7408 inşallah canım uyanır uyanmaz kusuyorum sürekli halsizlik baş dönmesi psikolojim çok bozuldu
Masal_erva_1221 Aslında doktorum yazdı ama uyanır uyanmaz kusuyorum ve kaç saat kendime gelemiyorum 9 ay böyle sürmez inşallah