MelikeHayrunnisa Merhabalar kızlar😊balık yağı hapıyla decavit vitamin bir arada kullanılır mı? Doktoruma sormayı unuttum 2 gün önce kontrolüm vardı ama. Kullanan var mı aranızda?
Aysun2834 MelikeHayrunnisa cnm ben omega3aç karna alıyorum decavit kullanmıyorum ama vitamşnleri kullanırken aralarında mıtlaka bi 15dk kadar süre bekliyorum öyle içiyorum
Mavi20 MelikeHayrunnisa doktorum bana gerek yok istersen kullan dedi. Omega royal kullandım ay afedersiniz ishal oldum ikisi ağır geliyor. Sonra bıraktım. Decavit zaten yeterli diye biliyorum. 26. Haftadayım. Balık sezonu açıldı artık balık bulabilirim.
MelikeHayrunnisa Aysun2834 bende bekleterek içerimde canım önemli olan çok fazla olur mu acaba ağır gelir mi bünyeye
Aysun2834 MelikeHayrunnisa sanmıyorum ağır geliceğini çünkü hamileliğim boyunca demir hapı omega3 devit3 b12 magnezyum kullanmış biriyim 38.haftaya girince demir hapı ve b12 hariç diğerlerini bıraktırdı doktorum
MelikeHayrunnisa Deletedmom308 3 aydan sonra başladım decavit kullanmaya. Ama taze balık bulamıyorum bu yüzden de balık yağı içeyim en azından dedim
MelikeHayrunnisa Aysun2834 anladım canım bende bugün aldırcam bakalım yarın başlarım inşallah. Çok teşekkür ederim😊