Motherbabys Yarın ayrıntılı ultrasonum var nelere bakılıyor nasıl muayene ediliyor rahim ağzına bakılıyor mu uzunluğuna kısalığına yani
Soruyorumm Motherbabys aklına gelen gelmeyen her şeye omurgasına kalbının odalarına bebek böbreklerine organlarına bebegin yutma refleksine midesine idrar kesesine parmak sayısına ayak el düzgünlüğüne burnuna gözlerine dudaklarına senin rahmine myomlarına falan
Pelinakcn Motherbabys sadece ultrasonda bakılıyor ama her şeye bakılıyor. Rahim ağzı, bebeğin tüm organları falan hepsini kapsıyor
Ozlm0916 Motherbabys a/z ye herseyine bakıyolar ayak parmaklarından tut burun deliklerine kadar 21 haftalıkken girmistim ben 45 dakika sürdü şükür sorunsuz girdik çıktık 🥰
Minigim38 Bebegin kalbinin nasil kan pompaladigi bile belli oluyor o kadar diyim sen anla😁😁normal ultrasyon aleti ile
Motherbabys Ozlm0916 İnşallah bende mutlu çıkarım genetik testli bebeğim sorun çıkacağını sanmıyorum ALLAH ın izniyle 🥰🤲
Ozlm0916 Motherbabys insallah kuzum çıkmaz merak etme bende ne korkularla gitmistim sükür sorun çıkmadı 🤲😍😍🥳
teachering06 Aklınıza gelen, gelmeyen her şeye bakılıyor bebekte. Annede de rahmin durumuna, rahim damarlarına, rahim ağzı durumuna felan bakılıyor. Hem karından hem vajinal yoldan bakılmıştı bende.