Hayalvemasal00 Kızlar bu sabah karin ve bel agrisiyla uyandim. Afedersiniz ama buyuk tuvalettim geliyorda yapamiyorum sanki. Kabiz falanda degilim. Ama tuvalete gidince belim cok cok agriyor. Bu bi kasilmami acaba erken dogum olabilirmi allah korusun ?
asliigizemuzun_ Hayalvemasal00 şuan bende sizle aynı haftadayım aynı sorunlar bende de var kalkamıyorum yataktan ağrı içinde karnım belim tutulmuş vaziyette
Dilekkkk Hayalvemasal00 yani bende 26+4 üm dünden beri yaşıyorum doktorum lavman yap dedi ama wc sıkıntım var karnın sertleşiyor mu kasılman varmı? Yoksa korkma ama yine de için rahat etmez ise doktora görün
Hanim78 Hayalvemasal00 Cnm iki eline kasiklarina bastir sertleşme varsa kasılma olabilir istersen acil git
Hayalvemasal00 Dilekkkk karnim sertlesiyor canim kasilmamda oluyor hafiften. Lavman sadece dogum sirasinda yapilmiyor mu. Hem yapilincada sancida artiyormus dr nasil oyle dediki canim😐
asliigizemuzun_ Hayalvemasal00 bende geçen hafta gittim bişey yoktu ama artık gerçekten aşırı derece rahatsızlık vermeye başladı oturduğum yerden kalkamıyorum her tarafım tutulmuş vaziyette