tecrubesizanneadayi12 Birazdan doktora görüneceğim sıra bekliyorum sizce sonucum nasıl kaç haftalıktır sizce?
Bebegimizolsun tecrubesizanneadayi12 3-4haftalık olması lazım kuzum iyi bence hayırlı olsun 😘😘 Tabi her hastanenin referans aralığı farklı oluyor ama 3-4haftalık olması lazım
Eldgrn tecrubesizanneadayi12 son adet tarihinden hesap yapman lazım canım ne kadarlık olduğu için hayırlı olsun
tecrubesizanneadayi12 Bebegimizolsun sağol kuzum allah razı olsun medical parktayım bakalım birazdan doktorla görüleceğim
Sonikiuc tecrubesizanneadayi12 son adete göre 4+2 haftalık. Hayırlı olsun kese göründüğünde doktor net olarak söyler size
tecrubesizanneadayi12 Sonikiuc doktorda 2 haftalık dedi bakalım kese göründüğünde çıkar dediğin gibi🥰
tecrubesizanneadayi12 seymanuurr şimdi doktorumla görüştüm 2 haftalık olduğunu söyledi bende anlamadım açıkçası hesaplamama göre benimde 4 hafta çıkıyor
Bebegimizolsun tecrubesizanneadayi12 hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah
tecrubesizanneadayi12 Bebegimizolsun amin inşallah allah razı olsun kuzum sağlıklı hayırlı ve bereketli gelsinler inşallah