Edizimmm Kubrabyrmm ben yaşadım canım ilaç kullandım endokrinolojiye gititm dün değerlerin iyi dedi ama 3 hafta ilaç kullaadan kan ver gel bakalım dedi sorun olmaz korkma
Night Kubrabyrmm Bende hamileliğin başından beri tiroid ilacı kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım aksine değerlerde sıkıntı varsa ilaç kullanılmazsa zararlı
melikeyimmmmm Bende hamileliğimin başından beri tiroid değerlerim için ilaç kullanıyorum ayda bir kan veriyorum değerlere baktırıyorum ilacını dğzenli aksatmadan kullan canım bir sıkıntı çıkmaz inşallah 34+1 deyim 🌼
susamsmom Kubrabyrmm yaa ben düşük çıktı sandım. Ben de troit hastasıyım da. Hamile kalmadan önce ilaç kullanıyordum. Sonra bıraktım mecburen. Şu an tekrar en başa döndüm TSH değerim 0,01.
Kubrabyrmm Babylovebaby 8,45küsür çıktı canım ilaç verdiler bana da inşallah geçer hamileliğe bağlı olabilir dediler hayırlısıyla atlatırız inşallh
Babylovebaby Kubrabyrmm inşallah canım ❣️Aynen aslinda değerler çok yüksek değilmiş ama dediğin gibi hamilelikte daha da çok yukseliyormus canım ondan önlem amaçlı🌸Allah korusun hepimizin bebislerini ❣️