Papatyag Herkes ne kadar ideal kilolar almış 🤣 kendimi daha da obur hissettim, doymak bilmiyorum resmen 🤦🏻♀️
Busranagme Papatyag ben 24 HAFTALIK oldum 5 kilo aldım 😀 Allah askına ne yiyorsunuz bana da söyleyin .
Dmlaa @hjertemami hiç birşey yapmadım valla 🙈 Doktor iyi guzel gidiyosun dedi bende anlamadım bakalım bir dahaki gidişime ne diyecek doktor 🤔 Ben daha çok bebiş kilo alsın istiyorum ben almasam da olur inşallah o alıyordur 😊💕
birgaripana_ Sonay aa ayni ben. Bende 25 kilo aldim 69a dustum veremeden hamile kaldim 15 haftalik 1 kilo aldim 😁
Busranagme GoncaSevgiliz verdiğin o 2 kiloyu sayma . Hamile kaldığın kilodan hesaplanıyor . Yani 14 kilo almışsın
Anneyimm FirtinaEbru acikcasi normal dogumdan korkuyorum benimde aklima bgn geldi suda dogum daha rahat oluyor sanirim videolarinida izlemstim hatta ama hangi hastaneler kabul ediyor suda dogumu
FirtinaEbru GoncaSevgiliz son iki haftaya kadar kilo sabit gidiyordu, 4 kiloyu yeni aldım durduramıyorum kendimi 🙈
GoncaSevgiliz FirtinaEbru evet canım gece yemekleri çoğalıyor kendine istesen de engel olamıyorsun aman kiloyu hiç sorun etme canım bebişlerimiz için tek sağlıklı olsunlar da
FirtinaEbru GoncaSevgiliz aynen tek sağlıkla hayırla kucagimiza alalım da kilo en son derdimiz olsun 🙌
SibelTuncKl Merhaba kızlar bende 26 haftalık hamileyim 10 kilo aldım doktorum çok almışsın dedi şeker yüklemesi istedi oda yüksek geldi var mı aramızda şeker yüklemesi yüksek çıkan