Frida099 09Tugba_0909 ben de aynı kiloydum 20 haftaliga kadar kilo almadım, 27. Haftadayim beş kilo almışım nasıl oldu anlamıyorum 😳
Kubrapm Mucizem_00 biliyormusun 18 haftada olan bir kaç kişiye sordum onlarda cinsiyeti kız demişler😊
Mucizem_00 Kubrapm doktor bana kıza bnzıyo dedi Bi ay daha bekleyelim dedi ama ben hep basından beri kız hissettim, kutumda kız hissdyrm :))) göbek şeklim de yayvan
Busekradg Mucizem_00 Valla o hic belli olmuyor benimde ilk ayımdan beri kusmalarım var suan ilaç kullanıyorum ilacı bi gün içmesem kusuyorum ama sonuç Erkek 👨😝😝
Annesininportakali53 Mucizem_00 40 kiloyla kaldım 45 kiloyum Bu arada 19 haftaligim kendimi bildim bileli 40 kiloydum genetik ama aldım şükrediyorum valla😃 yoksa hiçbir zaman alamazdim ama kilo almanın bir önemi pek yok sağlıklı olsun bebiş alsın yeter❤
12Kbra12_ Mucizem_00 19+4 bu zamana kadar almamıştım memlekete gelince 2 kilo almışım sıkıntı bastı simdiden dikkat edeceğim artık
gamzelim1 yaasemin 17 haftada 6 kilo sanki biraz fazla geldi. Biraz kendini frenlemezsen doğum sonrası hepsi kilo olarak vücudunda kalacak. Sağlıklı besinlere yönelik beslenmek gerek. Emin ol hamur işi kizartmalar ve abur cuburlqr bebeğe faydası yok.