Dobbymommy valla kuzum ilk doğumda doktor dedi kilolusun zor dogurursun karisi diyetisyendi ona yönlendirdi. Ben gitmedim. Aşırı kolay bi doğum yaptim. Kesim dikisim dahi yok yırtık oldu küçücuk. Bunda da suan 38. Haftadayim bitecek 38 doktor göbek fıtığından normal doğum yapabilir misin acaba dedi genel cerrahiye sor dedi sormadim. Diyetisyen içinde biraz geç ama yinede konsültasyon yazdi ben yine gitmedim. Her sey olacağına varir. Cevremdeki herkes zayif hepsi sezeryan ve aşırı zor dogurdular. Normal dogum yapip zayif olan tanidiklarimda zor dogum yapti. Hiiiiic canini sikma. Dengeli falanda beslenmiyorum ben zaten bi tane bebe var pesimde bide canımı diyetle sikamam. Sadece cok hareketliyim.ben kilolu olmama rağmen. Yürüyüş yapmaya bile halim yok ilkinde de oyleydi ama evde cok hareketliyim. Onun etkisini göreceğime inaniyorum. Sende canini sikma ve kafana takma. Burda bile on tane sezeryan 3 tanr normal doğum hikayesi anca okuyorum hicbiride obez değil. Kilo malesef doktorlar grip olsan bile bunu sorun ediyolar. Ama diyet yapabilirsen yap tabi sağlık için. Bi uzman eşliğinde