Zeynep00_ 19092021 benimde ilk çocuk 😊Çarşamba günü kontrolüm var doktora sorarım doğuma eş görebiliyorum diye
19092021 Canangnctr doktorumuza alışıyoruz takipli oluyoruz sonra fiyatlar artsada başka yere gitmek Zor geliyor çoğu yer böyle şuan nst 100 ve üzeri muayeneler 250 ve üzeri olmuş durumda
Canangnctr 19092021 Vala ben devlete gidiom özelde de doğum yapmayı düşünüyorum arastiricam uygun olanı bulup gidicem özele 3 sefer falan gitim zaten artık son haftalarim nts falan her hafta devlete giriyom son iki haftamada özele gecicem inşallah
Canangnctr 2Bebek1Anne hala bagcilar medilife hastanesine gidiyomusunuz beğendiğiniz bir doktor varmi
2Bebek1Anne Canangnctr şuanda bağcılar medilife binnur babacandayım çok memnunum 🙏🏻 Figen babacanda öyle iki doktorda inanın muhteşem
Reallove Vay be 4 sene önce Yeşim hanım da. Orda doğum yapmıştım muayene 45 TL idi isteğe bağlı sezeryan da 2000 TL yapmıştık o zmn normal doğum da 600 idi
Canangnctr 2Bebek1Anne ya gerçekten mi bende orda doğum yapmayi düşünüyorum ama bi kere muaneye gideceğim doktora karar veremedim normal doğum ne kadar orda sigortalı hiç sordunuz mu
farahinannesi Kızlar bende uygın diye bağcılar şafağa başlamıştım. Şuan muayene 315 doğum 5000 sema hoca da ektra 2000 istiyor kendisi için. Çok fazla değilmi nasıl bu kadar arttırabiliyorlar. Yardımcı olur musunuz