2Bebek1Anne Kızlar aklıma gelmişken söylim ben hazırlıksız gittim allahtan evim yakın geri döndüm 150 tl muayene 200 tl olmuş bilginiz olsun 🙏🏻 Muayene ye geldiyse diğerlerine de gelmiştir nst felanda yükselmiş olabilir 🤷🏼♀️
Sonikiuc 2Bebek1Anne bi anda 50 tl atılır mı 😶 bir kere gittim şimdiye kadar ama dogumu orada yapmayi düşünüyordum. Doğum ücreti ne kadar oldu acaba😐
Emily37 2Bebek1Anne bende BeylikdüZü medilife gidiyorum.185₺ di 210₺ olmuştu bu ay.Ama ben eşimin iş yerinin anlaşmasından dolayı indirimli bu fiyatı ödüyorum.Tahlillerimide orada yaptırıyorum bankodaki çocuk bu sene 3 kere zam geldi şuana kadar dedi.Normalde senede bir kere zam yapardı bu hastahane🥺
Zeynep00_ 2Bebek1Anne ben 1 ay önce gittim oraya Binnur hocaya kadın o kadar agresif kii direk hastane değiştim şuan şafak hastanesine gidiyom sema Yılmaz hocayla tanıştım o kadar ilgili ki ☺️🤲
2Bebek1Anne Zeynep00_ haaa hayırr😃 valla çok tatlı güler yüzlü yani bana karşı biz kahka atarak vakit geçiriyoruz hatta dün kızımın sesini duyunca hemen edayı alalım demiş sekreterine hiç beklemeden aldı zaten randevu saatimdi 😇
2Bebek1Anne Sonikiuc ayy hiç bilmiyorum sormayıda hep unutuyorum ama ben çok memnundum doğum yaptımda ilgilenen hasta bakıcılar dısında
Zeynep00_ Canangnctr sigortalı normal doğum 2500 zorunlu sezaryan 3500 muane ücreti 250 TL ama sadece Sema hocanın o kadar diğer Doktorlar 200 TL ben sema hocaya gidiyorum kesinlikle tavsiye ediyorum gereken tüm ilgiliyi gösteriyor .
Tubacngl Zeynep00_ Bende Sema hanıma gitmeyi düşünüyorm yorumları falan baya iyi doğumda da iyiymiş ama baya zam gelmiş ben aradığımda 180 dedi sigortalıya ne ara bu kadar zam geldi
Canangnctr 2Bebek1Anne bende bagcilar medilife çok yakinim ama gongoren de bağcılar hastanesine çok yakim