elmaserkc21_ Cinsiyetimiz belli olmadı daha ama alışverişe cinsiyet belli olunca mi başlamalıyım yoksa önceden almam gerekenler var mi
Eylull123 elmaserkc21_ kıyafeti bebeğin cinsiyetini öğrenince alabilirsiniz fakat taraktı biberondu bakım setiydi vs. bunları şimdiden alabilirsiniz🥰
Smye57 elmaserkc21_ Beyaz alcsgın şeyleri önceden alabilirsin yani zıbın atlet veya ateş ölçer krem çinkü çok zam geliyor yani sonucunda alacağın için cinsiyetle alakalı olmayan şeyleri alabilirsin bence yastık yorgan küvet gibi
Pelinakcn elmaserkc21_ ben cinsiyeti öğrenmeden önce bebek arabasını anne yanını falan almıştım birde zıbın
toffeenut elmaserkc21_ valla bu devirde ne alsan ertesi gün fiyatının arttığı düşünülürse gebe kalmadan bile başlanabilir bence 😬
Merveofs Ufaktan cinsiyete bağlı olmayan şeyleri alıp kenara koyabilirsin bence ekonomi malum her gün her şeyin fiyatı artabiliyor 🤷🏻♀️
Tubacngl elmaserkc21_ Benimde tam belli olmadı indirim varken alıyorum hem kıza hemde erkeğe gidebilecek şeyleri zıbın pijama altı yelek ateş ölçer falan gittikçe zamlanıyor internette de indirim varken al derim