Vdk Prenses_annesi 39+4 te bugün çatı muayenem oldu. Hiç acı hissetmedim ancak eve geldiğimden beri akıntım arttı ve iç çamaşırım bayağı ıslandı. Lavaboya gittim oembe kahverengi arası bir akıntı var. Kasıklarımda ki ağrı uzanınca hafifledi. Sanırım muayeneden oldu 😣
Prenses_annesi Vdk bazen kanama olabiliyormuş dinlen merak etme bişey olmuyor benim arkadaşımda demişti acımadı ama kanama oldu diye
Mkdsakll Bende çatı muaynesini dün oldum ondan öncede bakılmisti bi kaç defa canim acimamistı . Dün bakıldığında gerçekten abartmıyorum canim acıdı ve 2 gündür aşırı kanamam oluyor . Sanırım bebeğimin kafası iyice kanala girdiği için canim yandı . 39 haftalığız . Önceden de 2 kez aşağıdan bakılmısti acimamistı . Gayet dayanıklı bi insanım sanırım bünyeden bünyeye değişebiliyor arkadaşlar , ve bebeğin duruşuna da bağlı.
Damlamine Mkdsakll ben de 39haftaljpım ama daha bebeğim kanala girmedi. Siz girmesi için bişiler yaptınız mı?
Prenses_annesi Minnil emin ol muayane daha çok acıtıyor bu hiç acımıyor elle muayane ediyor herhangi bir alet yok
Esomami Byncdii yapiolar gerekiyosa ultrasonda asagida falan gorurse eger yapio ablamin 2.sezeryanda ultrasonda bakti aciklik var gibi sonra cati muYnesinde 4cm acilma var dedi direk sezeryana aldi 38 haftada yani gun vercekti ama o gun aldi
Annehatice Sezeryan olucam ben yinede cati muanesi yapiyarlarmi Esomami bende sezeryan olucam yinede cati muanesi yaparlarmi🙈
GamzeIkay Prenses_annesi gece bende acilde ilk defa muayne oldum çok korktum kendimi kastım hiç açılma olmamış bugünde kahverengi lekem var
Adhnsema Prenses_annesi canım doktor parmağıyla mı kontrol ediyor birde kayganlaştırıcı jel yada ilaç kullanıyor mu?