Zmrtt Merhaba anneler ve anne adayları ben 9 haftalık gebeyim ve canım aşırı cigköfte cekiyor internetten bakıyorum bakteri olur diye yenmesi uygun degil diyor ama etli cigkofte için ben etsiz yesem sizce sıkıntı olur mu
Zmrtt gulnihal__ bakteri üretebileceği yazıyor bende bu konu hakkı da bilgim olmadığı için ilk gebeliğim danışmak istedim
BoyGirlAnnesi Zmrtt etsiz sonuçta bulgurla yapılıyor içinde baharat var sadece mide yanması yapabilir çünkü ben oğlumda çok yedim her seferinde baharattan midem yandı ama yine de yedim yani biŕsey olmaz yiyin gitsin😊
srnglcskn Zmrtt bende yedim hiç bişey olmadı 10. Haftada. Etsiz yersen daha iyi olur afiyet olsun şimdiden
1-trimester Zmrtt canim bende aserme dönemimde çiğ köfteye doydum yani merak etme bisey olmuyor bol bol etsiz bol ekşili yedim 😄
MeyraRana Zmrtt gebelik dönemimde bulantı zamanlarımda hep çiğköfte yedim 12.haftama kadar her akşam yedim diyebilrm çünkü başka bişiyi midem kaldırmıyordu
cgnduru Zmrtt bir ben çok takılmıyorum galiba ya bilmiyorum ama 😀 etsiz olunca bir şey olmazki canım ben kaç kere yedim bebiste turp gibi.. her yediğimiz onlara gitmiyor direk zaten korkma 😀