Kucukanne35 Marketlerdeki kampanyalar iyi mi yoksa direk internetten almalı mıyım babyjem iyi görünüyor şuan bana bilgisi olan ?
Canancndn Kucukanne35 cuma günü bime geldi alsak mı dedik nettekinde fiyat olarak fark yoktu almadık o yüzden 😂
Ozge Kucukanne35 ben bimden almıştım zaten 5-6ay kullanılıyor. Çok da aman aman bişey olsun istemedim ben.
Deletedmom_7 Kucukanne35 trendyoldan aldım bimden daha uyguna geldi bimde tek tek satıldığı için daha pahalı oluyor
Sinmalts Kucukanne35 ben internetten aldım set şeklinde katlanabilir kuvetlerden bime çok pahalı geliyor ben internetten fileli setini 268 liraya aldım e bebek ve diğer magazalarda 399-599 TL arası değişiyordu
Sevdanur522 Kucukanne35 katlanir kuvet aldim ben bime geliyor ama orda pahalliya geldi ben 270 tl ye trendyoldan set olarak aldim linkinide eklim buraya cok memnun kaldim paketlemesi filan guzeldi https://ty.gl/ehumla3bpv su an 200 tl ye dusmus bence hemen al 👍👍👍👍👍👍
MeriHera Kucukanne35 bende hepsi buradadan aldım daha uygunsa geldi marketlerdeki fiyatlardan, gayette kaliteli bir 3′lü set aldım 230 tlye pembe beyaz katlanır küvet
MeriHera Kucukanne35 ben yerden tasarruf için aldım açıkçası, fakat memnunum ayrıca bebek dediğin ne kadar kullanıcak bunu bir küvet setine de faiş fiyatlar verecek kadar zengin değilim