Kubrayildizz Bugun kontrole gittim 39+5 gunluguz 1 cm acilma var dedi doktorum crs gunune kadar acilman olursa suni sanci veririm yoksa ameliyata alicam dedi ameliyat olmak istemiyorum acilma olmasi icin fikirleriniz ve bildiklerinizi soyleyip yardimci olur musunuz lutfen
Meyvem Kubrayildizz cinsel ilişki, sıcak suda oturmak, hurma kaynat sonra hem onları hemde suyunu iç yavaş yavaş, meryem ana otunu dene, bol yürüyüş, merdiven in çık
Deletedmom52620 Kubrayildizz Hurma bitki çayı merdiven inip çıkmak bol bol yürüyüş açılma İçin YouTube de egzersizler var onlarda işe yarıyor birde sancı olursa sancı geldikçe bacaklarınızı açıp çömelin kalkın hem sizi rahatlatır hemde açılma kolaylaşır
mrs_atalay Meyvem sıcak suda oturmak tam olarak nasıl oluyor. Daha önce de işe yaradığını duymuştum ama tam olarak nasıl yapılmalı bilemedim😂
Kubrayildizz Deletedmom52620 7 kati 3 defa inip cikiyorum yürüyüş yapiyorum egzersizlerin neredeyse tamamini surekli yapıyorum 2 haftadan beri sadece denemediğim bitki caylari kalmistir 1 gun icindede nasıl acilir deli gibi dusunup duruyorum gerçekten
Deletedmom52620 Kubrayildizz normal doğum mu istiyorsun çömel kalk sürekli yap ama günlük olarak bitki çayını da blogerlardan gördüm benimde açılmam yoktu suniyle oldu oda azar azar verdiler ilk açılma yaptılar sonra arttı
Kubrayildizz Neziravsin Neziravsin bende ayni seyi soyledim vakti gelmemistir belki dedim gunu tamamen dolmus dedi birde bartholin kisti var aslinda oda etkiliyor beni bebek 2900
Meyvem mrs_atalay leğenin içine dayanabildigin kadar sıcak su doldur soğuyana kadar içinde otur canım
Kubrayildizz Deletedmom52620 evet normal istiyorum insallah benimde acilmam olurda sezeryana gerek kalmaz
Deletedmom52620 Kubrayildizz aslında bebek belirler biraz doğumun nasıl başlayacağını bazen 5 cm açıklıkta bile oluyor o yüzden biraz akışına bırakmalısn sen yap ama olmazsa da sezeryanda bir doğum şekildir inşallah sağlıcakla alırsın bebişini istediğin gibi geçer doğumun 🥰