gzdeptpt Gebeliğimin 10. Haftasındayım sabah kahverengi leke geldi iki defa akşamda kıl gibi kanama oldu bu durumu yaşayan var mı?
One gzdeptpt geçmiş olsun. Yerleşme kanaması olarak düşünülse bile bazen bu durumlar düşük riski taşıyabiliyor o yüzden en kısa sürede doktora görünün . Ve en önemlisi bol bol istirahat edin
mummy_to_be gzdeptpt gecmis olsun, mutlaka dr unuza gidin yarın, kontrol etmek isteyecektir zaten, içinizi de ferah tutun. O haftalarda cok olabiliyor, dr larda onlem olarak progestan kullanmanizi istiyorlar.
Zeyzeynepnep gzdeptpt bende de oldu, doktoruma sordum devam ediyor mu diye sordu. Benimki etmemisti yerlesme kanamasidir dedi ve bir daha da olmadi bende
Hulalp gzdeptpt bendede olmustu yerlesme kanamasi dedi doktorum ama yine siz bi domtoru uza sorun isterseniz
Dygsnkgl Doktorunuza gitmeyi ihmal etmeyin allah korusun yerleşme kanaması oluyo diyolar ama siz yinede tedbiri elden bırakmayın
gzdeptpt Biraz araştırdım ilk üç ayda olabilir deniyor ama şehir dışında olduğum için doktoruma da gidemedim yarın burada bir doktor bulup giderim inşallah çok teşekkür ederim hepinize
Hulalp gzdeptpt inşallah kotu bi sey cikmaz canim rabbim hayirli guzel haberler almani nasip etsin saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin inşallah korkma Allah’ın izniyle bi sey olmaz
gzdeptpt Hulalp ay amin inşallah çok teşekkür ederim hepimizin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin rabbim🤲🏻