Cns_yldz13 9 haftalık gebeyim, göğüslerimde ve göbeğimde tüylenmeler oldu bu normal sanırım ama sonrasında dökülüyorlar mı acaba 😇
ZZeynepP1903 Cns_yldz13 canım benim gebelıkten öncede göğüslerimde ve göbek kusmımda tüyler vardı, alırdım dogum yapalı 5 ay oldu göğüslerimdekiler tamamen gitti dıyebılırım göbeğimde var yine ama eskıye gore baya baya azaldı eger hiç almadıysan elleme dökülüyor cünkü 😊
HanifeAhmet Cns_yldz13 ayy bende aynı haldeyim 😒 progesteron hormonunundan kaynaklıymış sonra dökülüyormuş hamilelikten sonra tabi 😅
acemianneee_31 Cns_yldz13 bendede oldu canm sakın alma evet çok rahatsız ediyor ama suan 35 haftalık olduk bitti denecek kadar azaldı
2Bebek1Anne Cns_yldz13 evet dökülüyor ama dayanamayıp ben karnımı aldım 🤦🏼♀️ Aşırı fazlaydı gidemem dedim böyle 🫣🫣🫣
Aslhnklk Cns_yldz13 Bende ilk üç ay aşırı bir tüylenme oldu lazerli olduğum halde 5. Aydan sonra seyrilmeye başladı şuan 32 haftalığım aldığım yerler ya çıkıyo ya çıkmıyo lazerdeki halime geri döndüm kısaca ama maalesef herkesin kanayan yarası olan genital bölgede sadece seyrelme var 😂