sljunakk Vajinanızda varis oluştu mu hiç? 20. haftadayım cinsel organımın dudak kısmının arkası iki tarafı da şişmiş, duştayken fark ettim ağrı da yapıyor varis midir acaba yaşayan oldu mu
Rabia_zanile sljunakk varis olma ihtimali cok yüksek özellikle ailede varsa. Ablam ilk hamileliğinde aynı şeyi yaşadı ve cok zor Bi doğum yaptı tam vajina ya yakın oldıgu için. Bi gün Almanya dan teyzem geldi sohbet ederken Almanya da doktorla varis corabı giydirir hamilelere damarlar baskıdan genişlemesin diye dedi cok şaşırdım. Ablama dedim ikinci hamilelikte 4-5. Aydan sonra varis corabı giydi ve cok rahat etti kolay Bi doğum oldu. Şuan bende gebelik planlıyorum Allah nasip ederse bende kullanmayı düşünüyorum
Ttugceeli sljunakk ben de şuan yaşıyorum ne kadar acı veriyor maalesef. Varis çorabı giymekten başka çare yok. Ama havalar çok sıcak dayanabilirseniz deneyin
Valyria sljunakk ya bende de var vajinada o kadar buyuk ku bide tuvalette ikininca normal tuvalet yapinca bile afedersiniz agri yapiyo dogumda napicam bilmiyorum
Zuzu04 Arkadaşımda olmuştu tüm bacak ve vajinada takip edilmeli diye biliyorum bence bi doktora görünmelisiniz
Rabia_zanile 2koftemom Bi kalp damar doktoruna görünmekte fayda var ablam kendi doğum uzmanına danışıp almıştı. Ayrıca corapların basınçları farklı farklı orta basınç kullanmıştı ablam
2koftemom Rabia_zanile benim ki annem verdi o kullanmış aöa baya sıkı kendide kulllananamamış bende bacagımdan geciremedm geçiriridimde sıkılcagımı anladım demek ayarlanıyor dediginiz gibi görünmek lazm
sljunakk Ttugceeli çorabı nasıl aralıkla giyeceğim peki gündüz giyip akşam mı çıkarayım evdeysen birkaç saat mi giyeyim
Rabia_zanile 2koftemom başkasının kini kullanmak cok mantıklı değil çünkü hamileleriki zaten farklı bir de sizin bilek baldır ölçünüze göre almanız gerekiyor evet giymek zor ama alışıyor insan. İlerleyen aylarda bacaklarda da agrıya sebep olabiliyor önlem almak en iyisi
Rabia_zanile sljunakk sabah ilk uyandığında ayaklar şişmeden giymen gerek. En saglıklısı gün boyu giymek seni cok rahatsiz eder mi bilmem
Ttugceeli sljunakk sabah kalkıp giyiyordum akşam yatana kadar. Ama havalar sıcak siz dayanabildiğiniZ kadar giyin bence yine de faydası olacaktır