Aselinannesi3 Gaye_zeliha senin için en mutlu ve en heyecan verici gün olmalı. Allah bağışlasın hep sağlıklı olun beraber ve hep birlikte mutlu🤍
Aselinannesi3 Venus2022 psikolojik bir durumdur belki yoksa kız bebek mi geliyor acaba😅 evde minik birşey makyaj yapmış topuklularla geziyor düşünmesi bile çok güzel😅
Busra_5-77 Kızlar bi sorum var bebeğin kaç haftalık olduğunu nasıl hesaplıyorsunuz internettekinden hiç birşey anlamadım
Aselinannesi3 Busra_5-77 doktor benden son adet olduğum günü sorup hesapladı. Doğru ya da yanlış bebek büyüdükçe anlarız dedi.
Zeyzeynep27 Aselinannesi3 hamile olduğumu öğrendiğim ilk andan başladı heyecanım kalp atışını duyduğum andaki mutluluk ilk tekmesini hareketini hissettiğim o anlar hepsi çok kıymetli ve çok heyecanlıydı benim için 26+ 6 günlüğüz şimdi sağlıkla kucağıma alacağım o günü bekliyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏
gamzeylmaz İlk öğrendiğim an babası ile paylaştığım an kalp atışları hareketlerini hissetmek ❤️ Gece uykudan hareketlerine uyanmak karnımda ayaklarını ve ellerini hissedebilmek hepsi çok özel güzel duygular Rabbiö isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻🫠🫠🫠