semirra Bebegi öğrendiğim ilk aydan beri bağırsakların şişkin henuz 11 hafta içindeyim. halen siskinlik devam ediyor acaba bebek mi yoksa bağırsak i bunu bir türlü anlamadım doktor bağırsak demisti? kaçıncı haftadan sonra siskinlik başlar?
Omay0707 semirra 10 haftadan beridir var şiişlik gaz dedi cogu kişi ama 14 haftanın içindeyim biraz daha büyüdü doktorum bebek bu gaz böyle olmaz dedi
1S3MANNE semirra 10.haftada başladım şişmeye 17+5 şuanda ve baya belirgin göbeğin😂 kişiden kişiye değişiyor banada gaz dediler degilmiş☺️
Limonzeytin semirra 18 den sonra başlar göbek şişmesi. Hateketleride öyle zaten anlayp farkedeceksinz ayrımını😊
haklisinesracim Benim ilk gebelikte 30. Haftadan sonra dışarıdan belli olur gibi olmuştu ama eski kıyafetlerimi giyiyordum yine. Bu gebeligimde 27 28 haftada belli olmaya başladı şimdi 32 haftalığım hala hamile kıyafeti almaya gerek duymadim
semirra haklisinesracim ben öğrendiğimden beri göbeğim var karnım sis birinci aydan beri şu an o yuzden anlamadim bebek mi göbek mi ama yumuşak bir dokuu
Raze Bende 12.haftadayim ama bariz belli göbeğim var hiç inmeyen gaz die düşünmüştüm ama artık bebek olduğunu düşünüyorum çünkü farklı olduğu anlaşılıyor sert ve insanın bel yapısı bile degisiyor kalinlaşiyor