Kagan_pasa2 Mrb. Kızlar yeni aldigimiz biber ve emzikleri nasıl kaynatmamız gerekiyor bana bilgi verir misiniz???
Aysun2834 Kagan_pasa2 cnm ben suyu kaynatıp içene koydum biberon ve emziği suyla kaynatınca bozuluyor dedi arkadaşım o yüzden kaynatmadım
Ruzgarr Kagan_pasa2 su kaynatıp bir kabin icinde bekletmen yeterli.ben ilk kullanimdan sonrada devam ettim. her kullanımda oyle yaptım
Tuba704 Üzerinde yaZıyodu bende öyle yaptım kaynamış suya atıp 5-6 dk sonra çıkartıp duruladım kuruladım 😊 Tabii direkt soğuk suya tutma çatlayabilir su kaynamaya başkayınca bırak içine yavaşça sonra çıkarınca da sıcaklığı gitsin öyle durula çatlamasın🙈
Bernalya Kagan_pasa2 kaynar suyu bi kaba aldim sonra icine emzikleri attim. 5 dk bekletip sonra tekrar icmeye suyuyla duruladim.
Naciyee Merhaba ben dün kaynattım biberon ve emziklerimizi bütün hepsini parçalara bölüp büyük bir tencereye su koydum biberonların içerisine su gelicek şekilde yerleştirdim ocağın altını yaktım kaynamaya başladıktan sonra 15 dakika tuttum altını kapatıp kapağı kapalı şekilde bir 15 dakika da öyle bekletip soğuk suya tutup kuruladım kaldırdım
Kagan_pasa2 Çok tşk ederim allah razi olsun peki kacinci haftanizda yaptiniz bunu? Ben 34. Haftadayim erken doğum da olabilir o yuzden hazirlamak istedim
Naciyee Kagan_pasa2 benim 37.haftam valizimi filan hazırladım bir tek onlar kalmıştı onlarıda kaynattım bugün valizimi kapatacağım ne olur ne olmaz diye