Deletedmom727272 Deletedmon72737 yukarıda kalsın ancak şöyle bişey buldum “Günümüzde birçok devlet üniversite hastanesi genetik testleri ücretsiz olarak yapmaktadır. Laboratuvarı uygun olmayan hastaneler de alınan kanın farklı laboratuvara gönderilmesi suretiyle bu testleri yaptırmaktadır”
ftmm38 Deletedmon72737 şehir hastanesinde yaptırdım ücretsiz özeller ücretli sanırım 1.5 ayda cıktı sonucum
busra14044 Deletedmon72737 hayır ben ozeldeki doktor tavsiyesiyle sağlık bakanlığında yaptırdım ücretsiz 1.5 ay içinde çıktı sonuç
Shzdgn Deletedmon72737 tıbbi genetik bölümü var testler orda yapılıyor çeşitli testler var sizin ne testi yapılacak? bugün ben de yaptırdım üniversitesi hastaneleri şehir hastaneleri devletin belirli hastanelerinde yapılmakta ücretsiz şekilde
nnnaaz Tıbbi genetik test farklı mı bilmiyorum ben genetik test yaptırmıştım kan alınıp yurtdışına gönderilen, o ücretli 4.200₺ ödeme yapmıştım
busra14044 Deletedmon72737 toxoplazmayada baktirmani tavsiye ederim bir tür enfeksiyon. Kız kardeşim bilmedi önce 2 düşük yaşadı toxoplazma pozitifmis ondan olmuş. Birde genetik ve pıhtılaşma testi yaptırmani tavsiye ederim
Deletedmom7373700 Deletedmon72737 ben devlet hastanesinde ücretsiz yaptırdım. Ama her hastanenin uygun laboratuvarı olmadığı için hepsi yapmıyor maalesef. Biraz hastane araştırıp bakmak lazım. Ama uzun süre de çıkıyor. Bana 2 ayda çıkar demişlerdi.
Deletedmom7373700 nnnaaz evet canım ama ayrılıyor ya hepsi bir başlık altında. Fetal DNA yapılma sebebi biraz daha farklı. Bebekte bir haftalık falan var mı diye bakılıyor. Onun dışında bizimle ilgili bişeye bakılmıyor diye biliyorum. Arkadaşın yaptırmak istediği test farklı
OffOff Deletedmon72737 devlet hastaneleri yapıyor ücretsiz ama her hastanede yok. Tıbbı genetik bölümü olan yer bulman gerek ben sultangazı Haseki eğitim araştırmada yaptırdım eşimle birlikte . 2 ay öncede Cemil taşçıoğlunda yaptırdım herhangi bir ücret almadılar. Bir zahmette almasınlar