Snmoyk Mesela diyelim ki sezaryen gününüz belli fakat o günden önce suyunuz yada sanciniz geldi acile gidildiğinde bu sebeplerden direk ameliyathane mi alıyorlar?
Aslaninannesi01 Snmoyk 14 üne gün verilmişti 11 nde suyum geldi hemen gttik muayene oldum hemen sezeryana alındım sezeryan doğum istiyorsanız yada zorunlu ise alıyorlar
3babymom Snmoyk benim kuzenim 3. Sezeryani olucakti doktor hafta içine gün verdi ama onun bir anda sancısı tuttu rahim açılmaya baslamis suyu patliyodu özel hastanede muayeneye gittiği için direkt doktorunu çağırdılar gece 10/11 gibi acil sezeryana alındı
Princessmom Snmoyk özele gidiyorsan sezeryan istyorsan doktor geliyor kendi yapıyor ama devlette hangi doktor varsa o yapyor sanırım. Sezeryan gününden 1 hafta önce suyum geldi doktorla iletsm halinde olarak hastaneye gittik hemen sezeryana alındım
tucee-98 Snmoyk Günümüzden önce suyum geldiği için acil sezeryana aldılar, kendi doktoruma haber verildi ve o girdi doğumuma. Normalde planlı sezeryan olacaktı.
Snmoyk Aslaninannesi01 kendi doktorunuza haber mi veriliyor yoksa acilde hangi doktor varsa o mu yapiyor
Aslaninannesi01 Snmoyk özele gidiyrdum mesai saati içindeydi o yüzden doktoruma gttim direk eğer mesai saati dışında olsa doktorumu ararlardi,devlet Hastanesi’nde nöbetçi kimse o yapıyor diye duydum
eslemsi Devlette acilde kim varsa o yapar ozelde kndi doktorun gelir. Su geldiginde 48 saat vaktin var 24 saat bekledim ilkinde snra sezeryana alindim