Melisaekr Arifepl 13 haftalikken gittim erkeğe benziyor dedi, sonrasinda 17.haftada gittim kıza benziyor dedi, bi türlü netlesemedi bende merak ediyorum bu ayın sonunda detaylı ultrasona giricem orda kesin belli olur artık😂😂
Karpuzannesi Arifepl 13 haftaşıkken bacakları kapalı kız olabilir dedi 14+5 de bugün erkek olduğunu öğrendik iki kızım var cok mutlu olduk ❤️
Arifepl _akalin3 Aaa ne güzel Allahım sağ Salim kucağınıza almak nasip etsin bende tam 3 aylığım şuan yarın doktora gitcem 🥰😌
doruk_defne7 12+5 falandı oğlumu öğrendim Şimdi ikinciye hamileyim cuma günü randevumuz var bakalım öğrenecez Allah’ın izniyle 13. Haftadayız … Bu sefer içimden kız geçiyor ama hayırlısı sağlıklısı neyse o olsun 🤍🤍🤍
Arifepl Ligarbawood benimde ilk çocuğum kız 5 ayı geçtikten sonra öğrenmiştim ☺️ Şimdi ikinciye hamileyim 12. Nci haftam yarın doktor günümüz bakalım 🙏🏻
Anne41 Karpuzannesi benimde 16+3 bayramdan sonra gidicem bakalım benimde ozaman netleşecek kız gibi dedi 15 haftalıkken ama emin olmak için birdaha gideceğim