angela4 Boncukveannsi Uygulamayı kullanmaya başladığımda 5 haftalık hamileydim şuan prensesimle 27.haftamıza girdik🥰❤️
leona98 Boncukveannsi ben ilk ogrendigim gunun gecesi uygulamayi indirmistim👻 sonra bir ara birakip yeniden indirdim . 7 haftalik falandi her halde
Annesininportakali53 Boncukveannsi önceden açıktı ama girmiyordum tam 4. Haftamda kullanmaya başladım ve şuan 19 haftalığız sağlıkla alalım kucaklarimiza bebişlerimizi❤ anlamasakta zaman hızlı
_yasemin_ Uygulamayı kullanmaya başladığımda bebeğim olacak embriyom 5 günlüktü laboratuvarda dondurucudaydı :)
Edaaaa1412 Boncukveannsi 5 haftalıktı şuan 40a girdik 🥹 minişimi bekliyorum sizde sağlıklı kolay bi hamilelik geçirin inşallah 💐
Annesininkurabiyesi Boncukveannsi minik fasulyene benim maruldan selamlar🥰 ben kullanmaya başladığımda 4 haftalıktı şimdi 37 🥹
Oznur-aytac04 Boncukveannsi bende kullandığımda 4 haftalıktı şuan da 6 haftalık benimde halen çok küçük ve ben ailemden çok uzaktayım gurbetteyim yurt dışına gelin geldim umarım doğumun sağlıklı ve güzel geçer