_papatyam7 Merhaba kizlar ilk bebeğimden kalan kıyafetlerde sarı lekeler oluşmuş nasıl çıkarabilirim bir akıl verin hele yaa 😥
Ask_hosmus _papatyam7 ben suda biraz bekletip yıkamıştım bazıları çıkmıştı, çıkmayanları da attım maalesef
Veronika Çamaşır suyu tozunu tavsiye ederim suda bekletirseniz bisey kalmaz elite home markalı, instagramdan yundon_ybb sayfasından da sipariş verebilirsiniz pişman olmayacaksınız
2kizanasi Bir kaç saat rendelenmiş beyaz sabunla kaynar suda beklettim sonrasında hassas programda yıkadım çıkmıştı hepsi
Pelinakcn Elifderin34 bende onu yazacaktım. Rossmann da satılan domol leke çıkarıcılar var toz halinde olanlar onlar çok iyi ama şu ara mağazalarda bulunmuyordu. İnternette de normalde 54₺ olan ürüne 115₺ gibi bi fiyat görmüştüm. Eğer uyguna bulursanız alın derim
4cocukannesi _papatyam7 asperox çok amaçlı temizlik sıvısı kırmızı sprey şişede ben keşfettigim günden beri elimden düşmüyor lekeye sıkın sonra yıkayın çamaşıra zarar vermiyor kosla kullanıyordum maalesef camasirlarda agartma yaptı
Miiiii _papatyam7 ben sabun rendeledim beyaz kalip sabun kaynar su karisturdim aksamdan bastimm suya ertesj gun de makinaya attim ön yıkamalı heosi cikmisti