Badgirl_ Kızlar artk sabrm kalmdi 40 lara kalmak istemiyorum eşim 4 gözle doğumu bekliyo millet daha dogurmadn mi demeden bi hal oldu bugun scak suya oturmayi dusunuyrm belki rahmi yumsatır devlet hastanesine gidiyrm eger bebek gelmesse 42 ye kadar bekletirler adım gibi eminim😔 dogum nasl baslatılir bi akl verin hurma yuruyus haric😊
Tuba704 Badgirl_ bende 38+1 ve minik kasılmalar hwricinde tık yok bu ara birde başım dönüyor o kadar ama suni sancı istemiyorum hiç inşallah açılmalar gelir kendiliğinden de rahatlarız🙏🙏🤔
aylince23 Badgirl_ neye zararlı? Açıklık yapıyor işte o yüzden zararlıdır e sen de onu istemiyo musun
Badgirl_ aylince23 dogru diyosun cammm ama bilemedm smdi devletteki doktorlara soruda sorulmuyo eger ben bu haflrda dgm yapmassam eminim 42 ye kadar gelmese okadar bekletirler
aylince23 Badgirl_ valla bizim burda doğumu yaklaşana hamama git diyolar ben de eğer senin gibi bi durumda olursam gitmeyi düşünüyorum yani bebiş gelmezse 😊😊
Yengec33 38+5 oldum hala hiçbir belirti yok bende artık doğurmak istiyorum 😢 çok agurlastim nefes alırken bile yorulur mu insan ya
Badgirl_ Yengec33 yorulurmus valla sagolsun minikler sayesinde ögrenmis oldum bide dogup kucgmza alsaydk ne iyi olurdu😍
Badgirl_ Tuba704 ayy amin insallah cammm bende suni almak istemyrm bian once kendi sancm gelir insallah
dilanbartos Hamam, sauna ve buhar odasına gitmeyin. Hamilelikte çok tehlikeli. Bir anda tansiyonunuz düşer yığılır kalırsınız. Varsa küveti doldurun içinde uzanın biraz. Ben yapıyorum ama bir etkisini göremedim.