Hulyayksl15 Merhaba doktorum sabah aksam birer bardak kefir ıcmemı onerdı ev yapımı yaptık ama assssla ıcemıyorum nasıl ıcebılırım bunu ben ya 😅😅
Soruyorumm Hulyayksl15 meyveliler var onlardan al iç ev yapımı ayrıca riskli yapamamışsanız zehirleye bilir
Gizem260 Hulyayksl15 ben altınkılıç alıyorum tadı güzel sadede içiyorum ama evdeki belki kötü oluyor olabilir Ama ben mesela şöyle yapmayı seviyorum bir bardak kefir muz ya da çilek evde ne varsa blenderdan geçirip içiyorum çok güzel oluyo
Deletedmom727272 Hulyayksl15 altınkılıç laktozsuz var. Bende ondan içiyorum çok leş ama ağızla genzi tıkayıp fondip yapınca gidiveriyor😖
Soruyorumm Hulyayksl15 şişlik yapmasın diye demiş olabilir alerjiniz yoksa burnunu tıkıycan dikliycen kafaya tek seferde 😁
Hulyayksl15 Soruyorumm 19 haftalıkken gitmistim cok kalca agrım bide vücut agrım oldugunu söyledim ondan verdi. Hic icemedim mi alerji olup olmadıgını anlıyım 🤣🤣
Gizem260 Hulyayksl15 yani sizin damak zevkinize kalmış hangi meyveyi kullanacağınız☺️deneyin bence ben sadece çilek ve muzla denedim ama neden olmasın olur
Gizem260 Deletedmom727272 meyve +kefir blenderdan geçirin çok çok güzel oluyo özellikle ben muzla ve çilekle yapıyorum zevkinize göre farklı bi meyve ile de yapabilirsiniz
scentburcu61 Hulyayksl15 ben çok seviyorum içimin kefirini alıyorum içemiyorum diyorsanız sevdiğiniz meyveyi blenderıza ederek içmeyi deneyin 🌺
Deletedmom727272 Gizem260 mantıklı aslında donmuş meyveyle falanda güzel olur en azından zihnimde de güzelleşir🤭 Sen çok yaşa🎈🎈
elmaliiturtaa Eker ve içim çok güzel ben laktozsuz alıyorum tadıda diğer kefirler gibi kötü değil başlarda meyveli içebiliyordum ama hiç bir faydası olmadığı için sade laktozsuza dönüş yaptım çokta sevdim 🥰
Sibbeell Hulyayksl15 soğuk içmeye çalış faydalı çünkü ve satın al belki kendin yapamamışsısndır tadı ondan farklı geliyordur🤩
Deletedmom727272 Hulyayksl15 ama yaradı mı anası yaradı, yukarıda meyveyle blenderdan geçirin dedi bi kızçe öyle yapıcam artık bende😁 doğurunca da kefire, her gün yumurtaya, yeşil mercimeğe bye bye dicem😑