Nihal_35 güngör beyi kesinlkkle tavsiye etmiyorum. 2019.da kendisine gidiyodum hatta dogumumuda kendisi gerceklestirdi psikolojik olarak cok yipratti ya beni. Bebegim hareket etmiyo dedim nst bagladilar baktilar ben ykken bide arkamdan heo esime esiniz cok evhamli vs tarzinda soyluyodu. Suyum geliyo diyorum muayene etmiyodu bikac gun gecti gekiyo yani idrari tutabilirsjn ama suyu tutamazsin surekli ufak ufak islaniyodum en son devlet acilden girjs yaptim baktilar doktor diyo senin suyun bitmis bile ki devlet asla amelyata almaz beni direk seseryane alcakti yine dedik.bi gungor beyde gorsun 35 haftalikti cunku bi yolu varsa beklesin biraz diye gittik aculden doktor yazilar yazdi bu kagidi verin doktorunuza diye adam hala sen evham yapiyosundur su degildir o tarzinda konustu deidm ni muayene etseniz baksaniz etti catalda bakti aaa dedi senin suyun geliyo evet dedim suyum geliyo detayli ultrasina aldilar beni yukardani doktor yanimda konuştu suyu hic yok hemen alinmasi laizm diye ya ben farketmesem sussam beklesem nolcakti acaba. Onur beye gittim ikinci gebeligim gerçekten hersey cok ovuyo onur beyi bize karsida ilgiliydi sakin bi doktor gungor beyi asla tavsiye etmem. Hatta asagi indik tekrar gungor beyn yanina adam yanımdan cikarken offf bugun kacinci doğumum yaa bjle dedi. Orda esime dedim kalk dedim devlette dkgurcam diye cok stres oldum ama zaman yoktu bes dk icinde amelyat masasindaydim. Doktorum disinda hersey çok iyidi hasta bakicilar hemsireler anestezi uzmani amelyatta guzel gecti tavırları beni cok yipratti sadece