Iremshn 26+3üm şu an geçen hafta randevu alamadığım için gidemedim yarın gidicem devlete bir sorun olmaz dimi siz ne zaman yaptırdınız
bahar-1903 Iremshn 28. Haftaya kadar yapılıyor. Ben 25. Haftada yaptırmıştım ama korktuğum da başıma geldi gebelik şekeri çıktı 😂
-MinikveAnnesi- bahar-1903 sonuclar ne zaman çıkıyor ve icecegi ictikten ne kadar sonra tekrar kan verdiniz
bahar-1903 Iremshn Söyle bi belirti vardi çok fazla yemek yediriyordu iştahım çok fazlaydı, tatlıya aşırı düşmüştüm ama normal zamanda tatlı seven biri değilim, çok kilolu da değilim aksine 44 kiloyla hamile kaldım ,ailemde de kimsede şeker yoktu
-_Esra_- Ben yaptırınca 29 olacağım hemen hemen kimse de sorun olur demedi. Bak şimdi içime kurt düştü
BIR_SIYAH__HIAYESI63 -_Esra_- ben 33 haftalık gebeyim yarın gidip yaptıracağım ne alaka tehlikeli 2 dilim baklavaya değer bi şu hem zararlı olsa Dr önermez
bahar-1903 -MinikveAnnesi- İlk icecegi içmeden aç karnına verdim ,sonra icecegi içtim, icecegi içtikten 1 saat sonra aldılar, sonra 1 saat sonra bi daha aldılar. Ben sabah yaptirmistim öğleden sonra ya çıkmıştı sonuclar
bahar-1903 BIR_SIYAH__HIAYESI63 Evet çok haklısın, Şeker yuklemesinin ne anneye nede bebeğe bi zararı yok ,evet dediğin gibi 2 dilim baklava 50 mg içecekle aynı değerde , bazıları zararlı diye yaptırmak istemiyor .
Iremshn BIR_SIYAH__HIAYESI63 of şeker yüklemesine tehlikeli demedim şeker varsa 26dan sonra bebek için tehlikeli oluyomuş geç öğrenmiş oluyoruz ya o yüzden
BIR_SIYAH__HIAYESI63 bahar-1903 ben yaptırmadığıma çok pişmanım canım kesinlikle yapılmalı ve gebelik sekeri çıkıyorsa önemli erken alınmalı ben 32+3 hamileyim bugün kontrolde doktor 35 +3 dedi ve şekerden dolayı iri bebek dedi yarin test yapılacak. Diyet filan
bahar-1903 BIR_SIYAH__HIAYESI63 Çok geçmiş olsun canım, şekerden dolayı suyun çoğalmış bebek icerde şişmiş, doktorum bana da öyle dedi diyet e devam etmezsen tatlı şeyler yersen suyun çoğalır bebeğin şişer dedi