Mrvg Kızlar 38+4 teyim sırt ağrım bel ağrım ve adet sancısı gibi ağrılarım oluşuyor. Şeyime baskı hissediyorum karnım kasılıyor ve sertleşiyor doğum mu başlıyor ilk gebeliğim o yüzden anlayamıyorum
Canangnctr Mrvg bence yalancı şansı ben şu an 32 haftaligim benimde karnımda sertleşme kasılma arti aşağıya baskı oluşuyor sancı seni sıkar gibi sikiyo belde öne doğru tekrar gecio tekrar gelio tekrar gecio sonra şiddetleniyo
balkupummm Giren sancı hangi aralıklarla oluyor? 5 dakika da bir giren yaklaşık 40-60 sn süren bir ağrı olması gerekiyor
Mrvg Minnois yarın hastane kontrolüm var. Zaten geçen hafta doktor bayramdan önce dogurtalim seni dedi . Suni sancı deneriz çatı muayenesi yapacam ona göre karar veririz dedi
Serifenur50 Canım ağrılarını takip et bi duşa gir çık düzenli aralıklarla karnındaki kasılma devam ediyorsa muhtemelen doğum ağrısıdır yalancı ağrıysa eğer düzenli olmaz
Mrvg Serifenur50 dakika tutmadım açıkçası aklıma gelmedi ama sık aralıklarla oldu . Az önce duşa girdim çıktım
Serifenur50 Gerçek doğum ağrısı ise zaten düzenli girer açılman başlar umarım sağlıkla kucağına alırsın