benimmdunyamm Kızlar morluk için birseu yapıyor musunuz karnım hep morardi acıyor geçen hemsire koluma vurdu o da morardi
Haticecebrail21 benimmdunyamm kac haftaliksiniz acaba?Bende 6.ayima kadar karnima vuruyordum morarma oluyordu kucuk bezeler olusuyordu üstune bazende kan akiyordu.Doktoruma sordum doktorum bana igneyi kasa yaptirdigim icin oldugunu soylemisti.Yagli kisma vurmamiz gerekiyormus.Kan akmasinin sebebi ise damara denk getirdigim icinmis karnim cok gerginlestigi icin cok da yaniyordu bundan sonra koluna yada bacagina vur demisti.Kola vurdugumda felaket yaniyordu yağ olmagi icin bende bacagima cok rahat birsekilde vuruyom hicbir morarma yasamiyorum
Gmhg benimmdunyamm canm ignenin yavas yavas yapilmasi gerekiyor bazen birden yaptiklari icin bnde cok morarma yasadim ama yavas yavas yapildigi zaman cok kucucuk bi morarma olup hemen gecti izi de kalmadi.
Boniboncuk Karnımda leke gibi kaldı o morluklar. 🥹 koluma geçtim oralar da mor. İnşallah orda da leke olarak kalmaz
benimmdunyamm Haticecebrail21 33 haftalıgim ama benim karnım yok karnım çok yumuşak hamile karnı gibi sert değil ama yine de morariyor kolum acayip acıyor koldan yapamam
Gamzesaa benimmdunyamm benim hic morluk olmadı izleri vardı onlarda bi günde kendiliğinden geçti. deri altına kan sızıyor olabilir o yüzden morarır yavaş yapın iğneyi ve yaptıktan sonra 5 dk kadar buz uygulayın
Asli_123 Sekiz aydır kullanıyorum son ayımdayım, evet morarmalar hep oluyor fakat bir kaç güne geçiyor. Kırmızı saf kantaron yağı ile zeytin yağını karıştırdım moraran yere sürüyorum sürekli faydasını baya gördüm. Tavsiye ederim,sevgiler
Haticecebrail21 benimmdunyamm 33 mü yeterlidir göbege vurmayin artik.Bacaginiza yapmaya calisin.Yağlı kısmini elinizle kavrayip sıkın igneyi oyle batirin acimaz igneyi cektikten sonra ise isaret parmaginizla vurdugunuz yeri bastirin kac saniye sonra birakin🙂
benimmdunyamm Haticecebrail21 daha yeni başladım canım 32 haftaya kadar hep coraspirin kullandım şuan iğne kullanıyorum göbeği neden bırak dedin ki
Haticecebrail21 benimmdunyamm bende 32.haftama kadar coraspin kullanmistim simdi sadece igneye birde vitaminlere devam ediyorum.Size göbegi birak dememin sebebi karniniz artik gerilmis durumdadir yağ tabakasini eline alamazsiniz igneyi batirdiginizda hem daha cok caniniz yanar hem de morarir bu yuzden birakin dedim
Alevv1903 benimmdunyamm bende oksopar iğne oluyorum ama doktorum bana karından sakıncalı demişti şaşırdım şuan herkes karından oluyo 😢 2. Konu ise kan sulandırıcı iğnelerin sıvıları aşırı yağlı yavaş yavaş verilirse asla morarma olmuyo ben hep koldan oluyorum 2 ay oldu başladım ilk acemi dönemlerime geldi hemen bastık sıvıyı morardı ama şuan gram morarma yok dediğim gibi sıvısı yağlı ondan oluyo oluyo
Alevv1903 benimmdunyamm karından sıvı alınıp hamilelik döneminde yapılan testler nasıl zararlıysa iğnede aynı şekilde dedi ya sol Bacak kaba et yada kol demişti
findiklibadem benimmdunyamm bir pamuğa biraz kolonya damlatıp oraya masaj yapar gibi yuvarlak şekilde sürün sallaya sallaya böyle biraz içerdeki kanı dağıtsın öyle biliyorum