_RainBow BBusraa nereye ettiniz ya benim aklıma gelmiyor ama başımıza çok geliyor bende edim hemen aklımda olsun 😅🤣
Chan Daha önce böyle bir postta bayan Fındıkzade/Fatihte Hekimoğlu görüntüleme merkezinde yaptırdığını, 250 lira olduğunu ve memnun kaldığını söylemişti.
Melikeznar BBusraa bakırköy sadi konuk hastanesin de yaptırdım gayet memnun kaldım devlet hastanesi oldugu için ücrette ödemedim
BBusraa Melikeznar peki ne kadar süre önce randevu aldınız kadın Doğuma mı aldınız perinatoloji uzmanına mı
FUNDACE Melikeznar Bende sadi konukta yaptırdım ama kafamı çok karıştırdı ordaki doktor senden de kan tahlili istedi mi
Melikeznar BBusraa kadın doğuma randevu aldım önce o yönlendirdi ultrason bölümünden de ayrı randevu verdiler 2 ay önceden gitmiştim erken gtmenizde fayda var çabuk doluyor çnkü haftanız gecmeden alın randevunuzu
YagmurCan11 Avcılar Hospital'de Dr. Ali Gedikbaşı'na gittim harika bir doktor. Tam 50 dk ilgilendi bizimle. Konuşması bilgisi güler yüzlülüğü herşeyi ile çok memnun kaldık. Fiyatı 400 TL
tugbaninmucizesi BBusraa esenyurt reyap hastanesi muayene ücreti dahil 400 tl makineler ve hastane yeni ve ust düzey tecrübeler var tavsiye ederim ablam yaptırdı cd birsürü resim verdiler bende1ay sonra yaptıricam 😊 kontrole de zaten orda devam ediyorum
Gizem1504 BBusraa İsterseniz telefonla arayıp öğrenn aradım aralık ayına kadar doluydu 18deyim bende cerrahpaşaya aldım
Kumral60 BBusraa sefakoy vera tip merkezi 250 cnm gayet memnun yaptiranlar 45 dk inceleme renkli cd filan veriomus bende orada yaptircam.