Kızlar doğurdum cok şükür 38+2 dwn beri ufak ufak kasılmalar idrar kacagı sndıgım(suyum) kasık agırlarım vardı ilk aksam karnımın bi anda aksam üzeri düştüğünü fark ettim resmen gögüs altımdan ayrıldı ve inanılmaz rahatladım.mide acısından ama aşası fenaydı rahmime bir baskı vardı birde yanlardan sanki yırtılcak gibiydim 3 gündür gelip gecen kasılmalar düzensiz ama rahatsız edici bacagıma giren kramplar dayanılmıcak gibi değildi tabi neyse 3.gün bende sanki ne ağrı ne bişi kuş gibiydim kalktım carsaflarımı değiştim balkonlarımı yıkadım yemek yaptım saat 2 gibi, belden agrı girdi kasıga gecmeye başladı baktım 10 dk da bir geliyor eşime söyledim 1 saate gecmezse gel dedim vede 1 saatte bacak kramplarım arttı adım atamıyordum kasılmalarda öyle bele vuruyor ama 10 dk içinde eşime söyledim geldi hazırlanıp gittik saat 5 muayene oldum 4 cm acıklığım vardı vede idrar sandığım suyummuş yatırıldım kendi halimde yürüdüm uzandım merdiven cıktım ve saat 8 de 7 cm acıklık oldu sonrası kıyamet suyumu patlattılar tamamen suni sancı bağladılar 9 gibi artık delirdim iyice ama yatmadım sadece yürüdüm bol bol nst için yattım bitek 12 oldu bitik haldeydim serum falan ne varsa koparıp attm 1 bucuk gibi 9 cm olmuştu ve alındım doguma 2 ıkınmayla meleğim geldi