37.haftamdan beri kendi doktorum izinde olduğu için bulunduğum özel hastanedeki başka bir doktora kontrole gidiyorum. En son ctesi gittim, pazarteside gelmemi istedi. Ctesi kilosu 2950 gr dı bugün 3010 gr. Benim bebeğim başlarda iki hafta önden gidiyordu, sonra haftasıyla başa baş gitti, sonra bir hafta geriledi derken 38+6 dayız ve bebek 3010 gr ve iki hafta geriden takip ediyoruz haftamızı. Kendi doktoruma yarın tekrar gitmemi söyledi ve nst, su miktarı, sancı seyri herşeyi harika çok güzel ama.. Eee ? Benim hastam olsaydınız bugün ya da yarın sezeryanla bebeği alırdım temkinli olmak adına dedi. Anlamadım bir sorun yok, kıpır kıpır bir çocuk ara ara sancılarım da geliyor.. Hem kendisi 36. Haftadan sonra kilo ölçümünde sapma çok olur, yanılma payı yüksek dedi hem de kilosu az ilerliyor bir gerilik var dedi. Ve bu görüşlerini de kendi doktoruma mesaj olarak iletti. Şimdi yarın kendi doktoruma görüneceğim tatilden dönüyor, eğer kendi doktorumda aynı tarz bir konuşmaya girerse, sezeryan olacağım büyük ihtimal. İki haftada 1 kg almışken ben bebeğin yerinde sayıyor olması bana çok inandırıcı gelmedi. İnşaallah kendi doktorum, yine normal doğum için herşey müsait der… 🙏🙏