Scentburcu Merhaba güzel anneler ve adayları, İlk tekmeyi kaçıncı haftanızda hissettiniz🐥❤️ Ben daha 19.haftamdayım henüz hissetmedim
4cocukannesi Scentburcu ben ilk hareketi 16. Haftada ilk tekmeyi de 25. Haftada hissettim resmen delip cikacak gibiydi 😊😊😊 aaa dur daha zamanı var diyordum 😊😊😊
Damlacaa 20+5 kuvvetli tekmeler henüz yok ama hareket ediyor icerde kıpır kıpır kolunu bacağını degdiriyo hissi oluyo ama henüz o kuvvet yok . Yakında hissedersin canım , cinsiyeti nedir? 🤗
Scentburcu Damlacaa ya çok mutluluk verici🥰Cinsiyeti kız canım. Aslında ultrasonda hareketli hep ama henüz hissiyat yok 😅
4cocukannesi Scentburcu hep böyle hamile kalayım diyorum kemdime onların hareketini hissetmek muhteşem bir duygu gerçekten eşimde doğum yap karnına yastık bağla diyor bilmiyor ki bu duyguyu ben onları görmedim ama özlüyorum görmek istiyorum heyecanlıyım bunlar annelik duygusu sanırım 😊10 yaşında bir oğlum var ama onda hiç böyle hissetmemiştim sanırım çocuktum şimdi 10 yıl aradan sonra bu duyguyu yaşamak çok farklı benim için
Damlacaa Scentburcu oy yerim ben onuuu , yakında içten içe ben burdayım demeye başlar annesi sağlıklica gelir inşallah 🙏🏻🌸