Damlamine Merhabalar ben 38hafta 0günlük hamileyim . Bebeğimin kafası aşağıda ama kanala girmemiş.2 haftadır arada hafif sancılarım ve adet ağrısı gibi ağrım oluyor az az. Ama doktorum rahim ağzı kapalı dedi ultrasonda , yani doğum görünmüyor daha . Ne yapmam lazım kanala girmesi için ?
OktayMeltemSahin Damlamine 40 haftayı geçtik hala kanala girmedi ne yaptıysam sıcak suya oturdum yok merdiven indim çıktım yok malesef
goncasln Damlamine 38+1 im benimde durumum sizinle aynı çömel ve yürü diyor dr hepsini yapıyorum tık yok 😔 bebekte kilo alıyo sezeryan olma ihtimalim var 😔
ZeynepSabancay Damlamine doğumda beş saat filan sancının ardından benimde kanala girmemişti doktor bi kaç saat daha bekleyebiliriz olmazsa sezarysne alcam dedi. Hemen squar hareketleri yapmayanbaşladım tuvalete oturdum filan yarım saat içinde kanala girdi doğumum hızlandı. Tabi herkes için aynı şeyler geçerli olmayabilir.
Damlamine OktayMeltemSahin benim doktorum kutup ayısı hareketini yap demişti onu yapıyorum , çömeliyorum , pilates yapıyorum , nasıl olacak daha bilmiyorum
Damlamine goncasln ben normal istiyorum doktorum da o yönde, hatta bana 42haftada bile dğum oluyo dedi herkes doğuruyormuş. Ama ben kesim olmadan normal doğurmak istiyorum . Keşke gelse bebişlerimiz . Yapacağımız bişiler olsa. Kaç dk çömeliyosunuz?
goncasln Damlamine bende normal istiyorum doktorumda normal dogum destekleyicisi ama bebek 4 kilo üstüne cıkınca risk almak istemiyorlar bende bu zamana kadar bosuna mı beklemiş olucam diye düşünüp duruyorum 😔 set seklinde yapıyorum 50 defa çömeliyorum her çömelmede bi 3-5 sn bekleyip kalkıyorum
Damlamine goncasln ben de aynı durumdayım sizinle . Doktorum 4-4500kg doğurulabilir diyor. Çömelme dediğiniz squat mı peki yoksa normal direk yere çömelme mi?
goncasln Damlamine hayırlısı hakkımızda 🙏🏻 Çömelme direkt alaturka tuvalete oturur gibi. yere iyice yaklaşıp bacaklarımı açabildiğim kadar açıyorum umarım anlatabildim
Badgirl_ Bende 38+1 gunlugum dogsun istiyorum artk etrafmdaklerin daha dogurmdn mi dogumun ne zman demesinden bktm bugun leğene scak su koyup icinde oturmyı dusunyrm umarm ise yarar😂
Minikannecik Bizde 38+4 üz...Az önce burda okudumda birine doktoru hergün kuru kayisi ve bir tanede maden suyu önermiş burda paylasiyim dedim benim miniğim daha 3 kilo o yuzden cokta doğsun diye bisiyler yapmiyorum ama 39. haftamda baslarim Doğsunda istiyorum cok sitres yapiyorum cunku...
esmaozan kizlar burda bi başlıkta arkaďaşn biri karışım yazmştı bebde tlfonuma kaydetmişim benm daha doguma var ama sizlerle paylaşaym kaydettigimi belki işinize yarar arkdaş şoýle yapmş 30 ml hint yagı,bir su bardagı badem , bir su bardagı kayısı suyu ( hazır meyve suyu ) , bir şişe maden suyu önce bademi robottan gecirdim sonra diger malzemeleri ekleyip bir daha calştrdım robotu yavaş yavaş bir saat içinde içtim .. aynen böyle yazmş kzlar yapmak isteyen varsa dogumu başlatyormuş sanırım bir kac güne belki aynı gune bilemem herkese hayrli dogumlar insallah 😊😉
OktayMeltemSahin esmaozan hint yağı gıda değilmiş bende yapıcaktım neredeyse aktardaki adam beni dövücekti bebeğin sakat kalırsa napıcaksın dedi o içilmez dedi içilebileni eczanelerde var ama gebelikte içilmez dedi kafana göre içemezsin dedi kovdu resmen doktorlarda asla önermiyor
esmaozan OktayMeltemSahin valla dogrudur canm ben hic bilmiyorum sadece arkdaşn yazdgini iletmek istedim hic bir fikrim yok 🤔
cennetkokusu Damlamine Doğumun ilk başlangıcı bebeğin kanala kafasının oturması yani angajman. Ve vajinal doğumun gerçekleşmesi için bunun olması gerekiyormuş.