Eminemrullah Pirayeee masallah cossun 😂😂yerim onu beenn datlularim allah saglikli seklde kucagmza almyi nasp etsin.
Eminemrullah Pirayeee bizde 1 ekimde kontrle gitcez baklm nediycek 😍😍Bnmkide assagda toplaniyo bazen hissediyorm ve kasıgmda agri oluyo zor yatip kalkiyorm😔
Derya341986 Ben 24 haftalığım videolarda 30 üzeri gördüğümüz şaşırdığımız gibi karnım bazen öyle bir coşuyor ki dışarı çıkıcak zannediyorum
Pirayeee Eminemrullah hayırlı haberler alırsın inşallah ♥️ bebek rahatsız olduğu zaman rahatsız ediyormuş 😁 aşağıda biriktiği zaman şekil değiştirmek gerekiyormuş 😀
gamzelianne16 Kızlar bnde 26+4 üm cok hareketli bi kızım var ama 2 gündür azaldı hareketleri😞arasıra vuruyo ama önceki gibi kıpır kıpır degil endişeleniyorum biseymi oldu noldu diye Allah korusun 🤭😞 varmı böyle bir durum yasayan 😕
Pirayeee gamzelianne16 normal normal. Biz direk en kötüyü düşünüyoruz allah korusun☺. Tatlı bişyler yiyip uzan kendne gelir
gamzelianne16 Derya341986 konuşuyorum canm konusmammı ! Çikolata yedim su ictim simdi yattım 1 2 hareketlendi durdu yine😕 agladım az once tutamadım kendimi 😢
Derya341986 gamzelianne16 geçen bende öyle oldum korkma cnm gerçekten oluyor arada ama içinde kalıcaksa doktora git için rahatlar ve senin stresinden de etkileniyor
gamzelianne16 Derya341986 simdi vurdu canm 1 2 kere sana yazarken 🙏🏻🙏🏻❤️ Ağlıyorum suan ondan da etkilenirmi acaba 😢
Derya341986 gamzelianne16 ohh çok sevndm cnm oluyor arada sebepsiz de ağlıyoruz ben bgn evde tekim benm kuzumda az vuruyor ben işe gidince durmuyor ama oluyor arada yani
gamzelianne16 Derya341986 cok sükür Allahımma.Allahın izniyle alsak bebişlerimizi kucaklarımıza sagsalim 🙏🏻🙏🏻❤️❤️