selime_gul01 brn93_93 genelde 10.gününden sonra diyorlar ama benim kuzenim 8.gününde gebe olduğunu öğrenmişti. İnşallah seninde güzel haberlerini alırız canım🌸
Hgezer Gün kan testi yaptır kesin sonuç sakın erken yapma ben o hataya düştüm 12. Gün yaptırdım 4 çıktı 2 gün sonra 27 çıktı
Aksoyy brn93_93 Hgezer ben 27 sinde yaptım iğneyi öğlen gibi bugün 11 gün oldu erken gebelik testi yaptım yok adetimde 10 gün gecikti
Vogel minikumutlar evet her gün 1 avokado yiyorum. Zaten ben şekeri kestim bugün 21. Günüm hala ona devam ediyorum. Bir de spor yapıyodum fitness onu bıraktım normal günlük hayata devam ediyorum bu kadar:)) sen bir şeyler yapıyor musun?
minikumutlar Vogel hiç bişey yapmıyorum valla ev bile süpürmüyorum 😀😀😀 gerçi yarın akşam bi memlekete gidicez kafa dağıtmak şartt
Alkor Bu arada ben hep kaset test yaptım silikleşti ama hiç kaybolmadı çizgi bende. Burada okuduklarım hep kaybolup tekrar beliriyordu. Ben de hayalet de olsa hep çizgi vardı. Hafif koyulaştığını hissettiğimde de kan verdim.
minikumutlar Alkor yaa benim daha 4. Günüm kuzum var yani yapmama 10 gün var ama böyle çok rahatım ya sanki hamileymiş gibi hissediyorum heyecan yapmıyorum
Belguzar123 Alkor su an sizinle ayni durumu yasiyorum sanirim kacinci gun siliklesti kacinci gun netlesmeye basladi