dilann22 Bebegimizolsun İnşallah herkes erkek diyo bende öyle hissediyorum ama hep ilk çocuk kız istemişimdir 😂😂
AngeL- hayallliiim ben ağzımda çiğnerken tiksiniyorum allah affetsin yokluğunu göstermesin. Çok zorlanıyorum sabahları yumurtayı falan zorla yiyorum şu aralar sebzesel takılıyorum 🫠
hayallliiim AngeL- ben valla hiç byle mükellef bir sofra kuramıyorum kendime ya canım hiç bişey istemiyor şimdi az tavuk yapayım dedim söylemesi ayıp kapıları kapattım ta son odada kokudan duramayıp istifra ettim bu nasıl geçecek bilmiyorum
AngeL- hayallliiim en hızlı dönemi bulantıların.. olsun geç döllenme erken döllenme farketmez sağlıklı olsunda
hayallliiim AngeL- aynen aminnn Mart’ta kürtaj oldum oda felaket mide bulantısı ile geçiyordu bi sonraki belki öyle olmaz dedim ama olmadı🤣
AngeL- hayallliiim nasip kuzum benimde 17 haftalık gebeliğim sonlandı 1 sene önce onda da tersi hiç bişeyden tiksinmedim bulantım bile 5 defa anca olmuştu.. ama bunda koku gitse bulanıyor ☺️
Gny18 Amara_2019 bende öyleydim etden tavuktan tiksindim bi ara ama geçti. Kilo kilo limon yedim doğurana kadar normal meyvelere bile limon sıkıyordum. Kan sulandırıcı etkisi olduğu için dikkat etmekte fayda var canım. Zaten bi müddet sonra geçiyor limon ekşi yeme isteği 🤤