Amara_2019 Slm kızlar 14 haftalık olduk ve çok turşu yiyorum limonu tuzluyup yemeyi çok seviyorum turşuyu çok seviyorum ve çiğ köfte hastası olmuşum resmen 🤤🤤 ama tatlı şeyler hiç sevmiyorum ve et tavuk eti midemi bunaldırıyor 🤢🥴
[silindi] Amara_2019 bende öyleydi cinsiyet kız🌸baklavada yediğim olmuştu ama en çok limonu tuzlayıp yedim
Amara_2019 Ormanmeyveli dikkat etmeye çalışıyorum ama işte gördüğümde ağzım sulanıyor yemek istiyorum 😊
Bybrs Bende erik limon yiyordum ilk aylarda deli gibi tuzlayıp sonra gebelik tansiyonu cıktı dikkat edin lütfen
Amara_2019 Bybrs evet erikten hiç bahsetmeyin bende eriği bulduğum yerde tuzluyup yiyorum bazende sade erik yiyorum ekşi ekşi 🤤🤤🤤
Amara_2019 [silindi] normalde baklavayı çok severim ama inanır mısın hamile olduğunda beri ağzımı sürmedim ekşi tuzlu şeylere bayılıyorum resmen 🤭🤤
Amara_2019 Nsrn1 teşekkür ederim canım işte bazen insan kendini tutamıyor 😊 daha dikkat ederim inşallah
[silindi] Amara_2019 hayırlısı olsun bakalım kız olcağını düşünüyorum senin ama rabbim gönlündekini versin inşallah hayırlısıyla🥰
Kubrailkan Valla bende aynı sekildeydim yemeyi geçtim turşunun suyunu içip duruyordum sürekli 🤣🙊 son ay çok sistim alakası var mıdır bilemem ama🤣🤣 25.haftadan sonra ekşi isteği tamamen tatlıya dönmüştü bir de 🙊
Amara_2019 Kubrailkan aha bende öyle olur mu bilmiyorum ama şimdi hiç tatlıcı değilim cinsiyeti nedir 😍
Deletedmom7373700 Amara_2019 tansiyonunuz çıkabilir. En önemlisi de aşırı ödem yapar. Her yeriniz şişer fena şekilde böyle bolca yemeye devam edersiniz. Azaltın bence. İnanılmaz ödem yapıyor çünkü
Minigim38 Erik limon bendede öyleydi bol tuzlu 😋😋😋 ama biraz fazla yiyince tansiyonum düsuyordu ona ragmen kendime engel olamiyordum🤭🤭😁😁cinsiyetimiz kız 🥰
Amara_2019 Minigim38 ay ben Wallah bakalım bizim cinsiyetimiz ne olucak sağlıklı olsun da kız erkek farketmez 😍😍