Anneada Pembebulutt sadece esimden dunya söz isittim sabrettim almanyada 10 yil ailemi gormeden hic . Hepsine katlandim Allah icin sabrettim
Anneada Maliefem cok tesekkur ederim rabbim herkese tattirsin bana dua edin bari bebegim birakmasin beni 🌸🌸🤲🏻
Anneada Evet bi hafta boyunca kasik agrisi vardi adet olucakmisim gibi . Zaten her zaman gecikiyordu zerre beklemiyordum . Agridan dolayi gittim ne ile karsilastim
Anneada Demek istedigim kizlar umudunuz kesmeyin lutfen 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😭😭😭 hic beklemediginiz bir anda gerceklesebiliyomus
Anneada Pembebulutt bosanmak isteyen bendim esim istemiyordu Allah var .. Ama cocuk istegi coktu bende gunahina girmiyim dedim evlensin cocugu olsun dedim . Demekki rabbim bunu munasip buyurmus 🤲🏻🥹
Maliefem Anneada bırakmaz insallah annesi strese girmeyin 🌺 Rabbım hayırlısıyla sagliklica kucağına almayı nasip eylesin 🌺
Pembebulutt Anneada tüylerim diken diken okudum hepsini demekki herşeyin bir yeri zamanı vardır 🤲🏻 sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini
Anneada Insallaah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌸 Rabbim gorendir bilendir .. Herkese nasip etsin kimin ne muradi varsa hepimize hayirlisini versin en guzelini versin ❤️❤️❤️
Anneada Pembebulutt cok gecmis olsun canımm karanfil varsa bi tane koy dişine emmeye çalış ağrısını alacaktır inşallahh 🙏🏻❤️
Pembebulutt Anneada tuzlu su yaptım ama geçmiyor 😒 çürümüş parça kopmuştu baya önce o tarafla da yiyim dedim o saatten beri geçmedi 🥺