Ala22 Kızlar selam ♥️ bugün transfer oldum eve geldim yatıyorum ama tuvalete gitmeye falan korkuyorum bir şey olmaz dediler ama yine de yürürken falan tedirgin oluyorum benimle deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz lütfen 🙏😌
Oznurcakir Ala22 korkulacak bisey yok kabız olmayın ikinmamaya gayret gösterin beslenmenize dikkat edin 🥰
minikcikolatammm13 Ala22 benimde cumartesi transferim oldu🥰 hiç kendini dinleme dedi doktorum sadece yukarlara uzanma ağır kaldırma dedi dinleniyorum genellikle ama hepte yatmıyorum ilk gün tuvalete çıkarken bende demiştim acaba düşer mi diye😂
2022bebeki Ala22 Hiç korkmayin tedirginliğiniz normal bebeğinize en yakın olduğunuz zamandasiniz😍 Sıkışmak da çok iyi değil hafif adimlarla ve dizden egilerek klozete oturmak çok dogru. Hem yürüyüş kabiz olmanizi da engeller kan akışınız olsun mutlaka. Ben saat başı kalkıp bir 5 dakika muhakkak yürüdüm 🤗
kbrkbr1 Ala22 bende persembe günü oldum transfer , ilk iki gün aynı durumdaydım seninle ama suan hafiften yaşantıma döndüm ağır birsey kaldırmıyorum eğilip kalkmıyorum bol su içiyorum ,
Ala22 minikcikolatammm13 canım hayırlı olsun inşallah tutunsunlar sağlıkla 🥰 Valla ben de çok korkuyorum ya bi de transfer öncesi sıkışık olmak gerek diye su içtim sürekli tuvalete gitme ihtiyacı her defasında korku😂
minikcikolatammm13 Ala22 transfer öncesi ben fazla sıkışmışım ama doktor çok iyi dedi embriyonun nereye tam olarak gittiği daha rahat görülmüş🤲🏼 Allahım hayırlısıyla sağlıkla tutunmalarını nasip etsin ben 11 temmuzda kan vercem inşallah pozitif olur ikimizinde isteyen herkesin
minikcikolatammm13 Ala22 progestan fitil verdi mi sanada? Ay bazen çok akıntım geliyo acaba ondan mıdır birden panik yapıyom gelince
minikcikolatammm13 Ala22 tamam canım çok sağol ne değişik duygular ya Allahım inşallah sağlıkla tutunurlar çok zor yorucu bir süreç bazen çok bunalıyorum hep dilimde dua
Ala22 minikcikolatammm13 Çok zor yaşamayan bilemez gerçekten bu da bizim imtihanımızmış sonu iyi olur inşallah 🙏🧿
tupbebekannesi123 Ala22 bir şey yok ben transferden yürüyerek çıkıp tuvalete gittim ani hareketler yapma kabız olma bol bol dinlen