HurremSultan Ebrarabla_06 ben bebeğim 3 aylıkken 66 67 kilo arasiydim😁 bütün kilolarını hemen verdim hatta 75 le hamile kalmıştım sen düşün xjsjxkxx bu bebekte 76 kilo hamile kaldim😑😑 kilo milo vermedim doğumda çatala asansörle cikarmassalar iyi vallah 😅
Denizimannesii Ebrarabla_06 İki görümcem ve kayınvalidemi tamamen kararttım. Eşim flu şu an onun gidişata bağlı 😂
Ebrarabla_06 Sehrbnon122 neden kıskançlık yapıyorlar hiç anlamıyorum Allah onlara akıl fikir versin inşallah canım
Sehrbnon122 Ebrarabla_06 kendisi benden sonra evlendi ve benden 16 yas büyük ben 18 yaşındayken evlendi kızı yasındayım ama yinede cok kıskanıyor anlamıyorum ki
enakcs Ebrarabla_06 kayınvalidemden ve kızkardeşimden 😂 özellikle kız kardeşim görmeye sesini duymaya bile tahammülüm yok 😂
Ebrarabla_06 Fundatercuman bende çok seviyorum ama bende içemiyorum doğumdan sonra bol bol içecem sözüm var kendime ☺️
Denizimannesii Ebrarabla_06 Yani sanki onlar kadın değilmiş ve hiç hamile olmamışlar gibi. Ahım var onlarda Rabbim ahirete bırakmasın kalmasın yanlarına
Ebrarabla_06 Denizimannesii gerçekten de öyle canım anlamıyorlar bide benim kayın validem 7 çocuk getirmiş 9 ay boyunca hep kusmus ama bana gelince de sen niye böyle yapıyorsun derdi cinnet sebebimdi çok iyi anlıyorum seni benimde hepsine ahım var
Ebrarabla_06 HurremSultan eğer başta bulantı kusma falan olmadıysa çok kilo alırsın inşallah fazla almasan tamamlarsın
Ebrarabla_06 Esracicek bende eşimin kokusunu şimdi 18 haftalık oldum hafifledi rabbim yardımcın olsun valla
fosforlukalem Ebrarabla_06 muz 🤦🏻♀️ Yedikten sonra istifra etmiştim. Bir daha yiyemedim. Bebeğim 2 yaşına girecek hâlâ yiyemiyorum
Ebrarabla_06 Sehrbnon122 genellikle öyle oluyorlar eltiler hiç çekemiyorlar ben kendi eltimi ablam gibi görüyorum ama biliyorum ki onda kıskançlık var rabbim yardımcımız olsun inşallah canım