uckedibirbebek Deletedmom_85 dünyanın en basit en lezzetli kurabiyelerinden biridir. Ben kurabiye hamurunu kakaolu yapmaktan ziyade içine bol parça çikolata koyuyorum. Eşim de ben de bayılırız.
Ormanmeyveli Bellacaio Ayy ben yulafla bu şekilde bir sürü tarif çıkaranlara çok imreniyorum çünkü sütle yoğurtla yemekten bıktım bir miktar 🙄😍
Bellacaio Ormanmeyveli omlet yapıcagımda içine koyuyorum, çekip un haline getirip krep pankek falan yapıyorum. Çok is görüyo😀
Ormanmeyveli Cnslrsln Ayy bir sürü tarifim olduuu 😋😍 Teşekkür ederim. Tahinli herşeye bayılırım kesin deneyeceğimmmm
Ormanmeyveli dilara1908 Ay sütle çok güzel oluyor o ya ben de evde denememiştim ama yapabilirim Fikir için teşekkür ederim 🤩
[silindi] Ormanmeyveli ne zaman yapsam herkes tarifini sorar, starbucks cookiesinden çok daha iyi. İnternet tarayıcınıza damyskitchen çikolata parçacıklı kurabiye yazın ve yapın ama tarife ve püf noktalarına uyun
[silindi] Ormanmeyveli kurabiye seviyorsa burcu eminoglu kurabiye yaz youtube a cookie tarzi ingiliz kurabiyeside var pastane kurabiyeside o kizin tariflerini yapiyorum ben hep tatli tuzlu taeife tam uyarsan hic sorun olmuyor efsane guzel