Zehra231 Arkadaşlar tüp bebek tedavisi görüyorum estrofem 2 mg ilacı asla bulamıyorum hiçbir yerde elinde olan varsa kargolayabilir mi yalvarıyorum çok zor durumdayım
minikcikolatammm13 Zehra231 ya bazen kendi ellerinde tutuyo eczaneler sisteme yansıtmadan sorabileceğin her yere sor. eczanelerin kendi whatsap gruplarıda oluyo ısrar kıyamet sordurmuştum ben o şekilde bulmuştum
Zehra231 Oznurcakir gebze de yaşıyorum bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırıyorum fakat tüp bebek merkezi ilaçlara hiç karışmıyor gebzedeki tüm eczanelere sordum yok ne yapacağımı bilemiyorum
nurannee- Ben ankaradayım burda bir eczane ablada var istersen kargo yapar mı sana diye sorabilirim??
nurannee- Zehra231 bahçeci tüp bebek facebook grubu var oraya üye olursanız gebzeden birileri size yardımcı olabilir
Ecceee Zehra231 7 tane var ama elimde sadece muhtemelen iki günlük işinizi görecektir..yine de yollayabilirim isterseniz
Zehra231 Ecceee çok teşekkür ediyorum başka ilçedeki eczanelere sorucam bana 2 kutu lazım hiç bulamazsam size tekrar yazarım çok teşekkür ederim
Zehra231 Herkese çok teşekkür ediyorum ilacı buldum İstanbul Zeynep Kamil hastanesinin karşısındaki birkaç eczanede daha vardı belki bulamayanlara bilgilendirme olsun Allah razı olsun yinede herkese çok çok teşekkür ediyorum ❤️