Meralmert Kızlar benim dün tam 40 gün oldu kürtaj olalı. Tahmini ne zaman adet olurum acaba. Kürtaj olanlar var mi acaba ne kadar süre sonra adet oldunuz acaba.
miroski_22 @"Mera Meralmert 1 buçuk sene önce falan olmustum ben kurtajdan 40 gün sonra adet olmuştum canım
Hulya1920 Meralmert benim 32 gün sonra oldu Soğan suyu iç ben olmasaydım içecektim ama yine içeceğim rahmı toparlıyor hem adet söktürüyor canım
Pinkpurple Meralmert 45. Gün oldum. Ben de sizin gibi stres olmuştum ama doktorum 2 ay normal demişti. Biraz daha bekleyin
Meralmert miroski_22 kendimi çok kötü hissediyorum bütün vücudum şişmiş durumda hamilelikle birlikte 5 aydır adet olmuyorum her tarafım şiş ve ödem adet olunca biraz kendime gelirim en azından peki adet olmak için ne yapabilirim acaba l bilginiz var mı?
Deletedmom8373 Bende 3 hafta 4 hafta sonra oldum canım ama ben sürekli detoks yaptım maydonoz suyu kürü vs doktorunla bir konuş adet söktürücü verir belki
Meralmert Deletedmom8373 çoğu kişi 40 tan sonra olursun dedi bakalım artık arada ağrı giriyor kasıklarıma yüzümde sivilceler çıkıyor bakalım artık bekleyiş içindeyim.
Deletedmom8373 Meralmert Zaten doktor 20 gün daha gecikebilir korkma demişti bana yani 30+20 tabi ben rahat durmadığım için kendi kendime bişiler yaptım
Meralmert Hulya1920 birkaç saat önce adet oldum ama çok fena karın ağrısı çekiyorum ayların birikimi yaşanıyor şuan
Hulya1920 Meralmert Evet benimde öyle olmuştu gözün Aydın olsun canım 😊 Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin hepimize 🤲🏻