Ecemselmaarslan Zeyneponur erken doğum riski olduğu için önemsiyorum canım yoksa kızımda 3 kilo doğdu ufacıkti ve çok hızlı büyüdü iri bebeklere göre
Ecemselmaarslan BaLevLat34 bende erken doğum olacağı için merak ediyorum canım görürsün merak etme sakın ol dua et
Ecemselmaarslan Zeyneponur erken doğum olabilir yoksa kilosu umurumda değil pek önemli olan ciğerleri canim
Zeyneponur Ecemselmaarslan inşallah gününde doğar canım rabbim sag salim kucağına almayi nasip etsin 🤲💞
Leyli_Nehar Bende bugün kontrole gittim 2300 dedi gelişim geriliği başlamış gibi dedi 35. Haftadayım 😥20 gün önce 2080 ama bu kadar kilo almış :( böyle bi durumla karşılaşan var mı hanımlar
Melek1996 Leyli_Nehar benim bebeğimde sizin gibi kordonu da sıkıntı varmış öyle söyledi zayıf bı bebek olacak dedi üç haftaya kadar beklicez dedi gelismezse alırım dedi kuvuze falan alınır dedi çok kokrktu doktorum beni
Zeyneponur Leyli_Nehar canım bende yazdim yukarda 30 haftada 2 kg olan bebeğim 36 da 2800dedi 6 haftadir 800 gram cok az normali 1200 1300olmasi gerek ama kilo almiyor yavaslamis çok
Leyli_Nehar Zeyneponur İnşaAllah bi sorun yoktur benim biraz moralim bozuldu ama bakalım ne olacak :/
Zeyneponur Leyli_Nehar benimde bozulmustu ama cok düşünme yemene dikkat et kaşar ve süt tuket bol bol
Ecemselmaarslan Leyli_Nehar bu seneki tüm çocuklar mi sıkıntılı anlamiyorjm ben tüm hamilelerde sorun var ya kimi erken doğum kimi başka biseu kimi gelişim geriliği
Leyli_Nehar Zeyneponur bu 10 günlük süreçte öylr besleneceğim İnşaAllah faydası olur, duanıza talibim 🌹