Sibelllettoo Bugun 40. Haftaya girdi ama hala doğuma dair hiç bir belirti yok. Egzersiz, yürüyüş, hurma, böğürtlen çayı vs vs vs hepsini yapıyorum. Başka öneriniz var mı?
Merve01- Sibelllettoo 40+2 bende aynı durumdayım bugün muane oldum doktor perşembeye kadar gene bekleyelim dedi normalde geçen hafta gittigimde bugünden için suni sancı verip baslatirim diyordu ama alttan muane edince rahminde ki açılma hiç ilerleme yok dedi hala 1 cm imiş rahmimde yumuşama bile olmadığı için suni sancida vermekten vazgeçti kabul etmez sancıyı çektiğin ile kalırsın dedi o yüzden perşembeye kadar gene beklemede kaldık yani ama bugün öğlenden beri belime 30 saniyelik bir ağrı giriyor artık ama sonuç ne olur bilmiyorum normalde hiç olmuyor du bile belki sklaşır ve uzun uzun olursa dogum başlar inşallah da artsin artık sıcaklar artı artık bu sekilde olmak bayağı zorlandıriyor
Sibelllettoo Merve01- ya benim doktorum alttan muayene bile etmedi. Açıklık var mı yok mu bilmiyorum. Ve ayrıca dediğinix gibi sıcaklar geldi gerçekten zorluyor artık. 😒
Merve01- Sibelllettoo Allah yardımcımız olsun bende şimdi hastanedeyim sancim sıklaştırın geldik inşallah bebeğimi alır da donemerik sağlıkla dualarda buluşmak ümidiyle arkadaşlar şuan çok ihtiyacım var 😒
Sibelllettoo Merve01- allah bi avazda kolaylıkla kucagına almayı nasip etsin. İnşAllah doğum gerçekleşmiştir.
Sibelllettoo irem4141 var evet ama Allah korusun k.kasını yapıp yeme durumuda var onlar ürkütüyor beni.